Vinteren kommer – Ta toget!

Med ørlite snø i lufta og mandag på vei blir nok mange overrasket over at det er hvitt på veiene imorgen. VG skriver allerede om Såpeglatte veier og biler som ligger strødd. Også NSB hadde problemer i morgentimene mandag, VG skriver om Tog og trikketrøbbel på Østlandet.  Begge deler er nok litt overdrevet, de fleste vil nok oppleve en tilnærmet vanlig morgen, som krever litt ekstra tid fordi det ikke er sommer i slutten av november.

Alle de nordiske landene har forberedt seg ekstra godt på vinteren etter at den ble katastrofe ifjor. Nå skal det bli spennede å se om de blir effekt av det.

Relatert artikkel:  Samordnet nordisk forberedelse til vinteren


Kommentarer

3 kommentarer til “Vinteren kommer – Ta toget!”

 1. «Begge deler er nok litt overdrevet»?? Nei absolutt ikke. Det stod et helt «17. mai»-tog på bussholdeplassen i dag morges. Jeg tenkte det skyldtes forsinket buss pga føret, så jeg gikk ekstra 15 min til nærmeste togstasjon. Der plinget beskjeden om signalfeil på Holmlia og at de faktisk ikke kunne si når det kom et tog!! Så da strevet jeg ned bratte bakker til Mosseveien i håp om å finne en buss der. To fulle busser kjørte forbi, før en tredje slapp meg inn i sardinboksen. En time og fem minutter etter at jeg gikk hjemmefra var jeg endelig på vei til jobb. Og det var så iiiskaldt inne i den bussen, at først nå – med suppe til lunsj – begynner jeg å få varmen i meg.

 2. Pendleren

  Tja..

  Med tanke på at toget ikke akkurat er kjent for å være i rute på vinterstid er kanskje heller ikke NSB et ordentlig alternativ.

  http://www.dagbladet.no/2010/11/29/nyheter/innenriks/togkaos/14496089/

  Kanskje man bare må leie seg en hybel rett ved jobben frem til våren.

  Sukk..

 3. Hansen

  Kansje oppheve piggdekk avgiften i oslo