Om Togreiser

Togreiser.com skal være en side der vi har samlet informasjon om å reise fra Norge til Europa hovedsakelig med tog men noen alternativer er tatt med for variasjoner av reiser uten å fly. Informasjon om flyreiser fins det svært mange av, så det får andre ta seg av. For min del er tog å reise mens fly er transport.

Selv om oppgitte togtider oppdateres så ofte vi kan, vil det alltid være lurt å sjekke det lokale togselskapet for rutetider eller benytte ruteplanleggeren på Deutsche Bahn – advanced search som har god ruteinformasjon for det meste av Europa. Appen fra DB eller RailPlanner som er tilknyttet interrailbiletter på app er gode alternativer. 

Terje på vei til å ta Eurostar fra London
Terje på vei til å ta Eurostar fra London

Vi som har laget dette nettstedet er Andreas Havsberg andreas@togreiser.com og Terje André Olsen terje@togreiser.com. Nettstedet ble planlagt høsten 2009 og lansert 6. januar 2010.  Vi lager dette nettstedet fordi vi er interessert i togreiser og da vi etablerte dette var det nesten ikke noe norsk informasjon om internasjonale togreiser. Vi håper derfor vi kan bidra med informasjon om togreiser slik at flere vil dele vår interesse.

Vi  er privatpersoner som gjør dette på hobbybasis. Annonser og henvisninger bidrar til å finansiere driften av sidene. Vi er ikke noe reisebyrå og kan ikke ta ansvar for feil opplysninger på siden, selv om vi prøver å holde informasjonen oppdatert. Det er derfor viktig at du bruker rutetidene som veiledninger og sjekker de eksakte når du skal bestille reisen.

Alle bilder på nettstedet er tatt av enten Terje André Olsen eller Andreas Havsberg, med mindre annet spesifikt er nevnt. Videre bruk kan kun skje etter avtale med oss.

Du kan bidra

Under flere av sidene kan du også legge inn kommentarer med tips til andre togreisende. Du kan også sende oss e-post. Besøk gjerne også vår Gjestebok og legg igjen en hilsen til oss.

Fortell dine venner om sidene våre, del det du liker.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne fange opp kommentarer som ikke er laget av mennesker (Spam). I tillegg reklamerer vi ved hjelp Google og Tradedoubler og de benytter informasjonskapsler for at du skal kjøpe mer, selvsagt. Liker du ikke det, så bør du slå av muligheter for cookies.

Dine personopplysninger

Når du skriver kommentarer må du oppgi navn og E-postadresse. Vi viser navnet ditt i innlegget og kan vi kan se e-postadressen du oppgav. Dette ligger lagret til innlegget slettes. Vi deler ikke personopplysningene med noen, ut over at navnet vises på kommentarene dine. Vi kan bruke e-posten din til å gi deg meldinger direkte, men vil ikke sende deg reklame eller på annen måte mase på deg. Dersom du vil kan vi slette opplysninger vi har om deg, da vil kommentarene dine, navnet ditt og e-postadressen din slettes hos oss.