Endringer som følge av Koronavirustiltak – oppdatert

Informasjonen her er basert på det som finnes tilgjengelig pr. 29.5.2020. Det er innført reiserestriksjoner inn og ut av Norge.

Tog i Norge

VY, GoAhead og Flytoget kjører på alle linjer, men har innstilt flere av sine avganger fordi det er færre som reiser. Se entur.org for detaljer om hvilke tog som går.

SJ overtar for Vy på tog mellom Oslo – Trondheim Bodø, Røros og Åndalsnes 8. juni.

Togreiser til utlandet

VY har innstilt avgangene fra Oslo S til og fra Göteborg og grensekryssende tog i Trøndelag, men det er satt opp buss for tog, slik at det opprettholdes en avgang på ettermiddagen. Se vy.no for detaljer om de enkelte tog.

SJ har innstilt sine avganger mellom Oslo og Stockholm og mellom Narvik og Kiriuna fra 17.3.2020 Det ser ut til å vare minst til 2. juli.

Endringer i fergetrafikk

Color line har innstilt de fleste avganger fra Norge til Sverige, Danmark og Tyskland frem til 15.6.2020. De vil starte med Kiel seilingen 17. juni, men det vil ikke være anledning til å gå i land i Kiel.

DFDS har stoppet sine seilinger mellom Oslo og København frem til 17.6.2020

Stena Line har lagt ned sin ferge mellom Oslo og Frederikshavn.

Fjordline holde oppe en rute mellom Hirtshals og Kristiansand for frakt, men også denne kan benyttes til nordmenn og dansker som skal reise hjem. De starter opp igjen sitt tilbud fra 16.6.2020.


Kommentarer

2 kommentarer til “Endringer som følge av Koronavirustiltak – oppdatert”

  1. Vi er to nordmenn (den ene bosatt i Spania i flere år) som tenker å reise hjem med bil fra nord-Sania. i mai/juni. Går det biltog fra evt. Basel til Hamburg eller lenger syd i Frankrike? Vi har reist strekningen flere ganger med bil de siste årene, tenkte å «spare» litt autobane-strekninger på vei hjem denne gang. ca. priser og muligheter i disse koruna-tider.

    1. Terje André

      Her er jeg usikker. Nå er så godt som alle internasjonale tog innstilt, men de kan nok åpne etterhvert. Søk på autozug eller motorail.