Kina størst på Lyntog

Det er stadig drypp om kinesiske Lyntog i media. Kina har verdens største nettverk av lyntog. Nettverket er større enn resten av verden tilsammen. Les Her er Kinas nye supertog

Fra tidligere har de fokusert på lyntog.  I Spania tar lyntoget markedsandeler fra flyet og Spania har en offensiv strategi for Lyntog. Norsk Bane trekker frem eksperter som råder Norge til å bygge lyntog. De som synes norske planer om høyhastighetstog kan jo se til Kina som vil bygge høyhastighetsbane fra Beijing til London på ti år. Mer realistisk er nok planene om bygging i ulike asiatiske land som sårt trenger en bedre infrastruktur.

  • Spanske lyntog vinner over fly
  • Ekspertråd: Bygg lyntog i Norge
  • Bygger den nye orientekspressen

Klarer Kina det de har satt seg fore kan de jo bygge høyhastighetsbaner i Norge etterpå og være ferdig før vi klarer å bygge dem selv.

[ad#Google Adsense Banner-2]


Kommentarer

Ett kommentar til “Kina størst på Lyntog”

  1. hehe

    «Klarer Kina det de har satt seg fore kan de jo bygge høyhastighetsbaner i Norge etterpå og være ferdig før vi klarer å bygge dem selv.»

    *Rofl* ..ja, det må garantert flittige kinesere til før vi får noe annet enn tog som står. Jeg er sjeleglad jeg ikke bor på østlandet og er togpendler,- hadde fått magesår. Men all medlidenhet til dem som er avhengige av NSB..huffameg.

    Forøvrig et praktfullt tog Kina har skaffet seg der..jeg måtte jo glo på videoen VG hadde.