Om Togreiser

Togreiser.com skal være en side der vi har samlet informasjon om å reise fra Norge til Europa hovedsakelig med tog men noen alternativer er tatt med for variasjoner av reiser uten å fly. Informasjon om flyreiser fins det svært mange av, så det får andre ta seg av. For min del er tog å reise mens fly er transport.

Selv om oppgitte togtider oppdateres så ofte vi kan, vil det alltid være lurt å sjekke det lokale togselskapet for rutetider eller benytte ruteplanleggeren til DB på Deutsche Bahn – advanced search.

Terje på vei til å ta Eurostar fra London
Terje på vei til å ta Eurostar fra London

Vi som har laget dette nettstedet er Andreas Havsberg andreas@togreiser.com og Terje André Olsen terje@togreiser.com. Nettstedet ble planlagt høsten 2009 og lansert 6. januar 2010.  Vi lager dette nettstedet fordi vi er interessert i togreiser og synes det mangler gode reisesider om tog på norsk. Vi håper derfor vi kan bidra med informasjon om togreiser slik at flere vil dele vår interesse.

Vi  er privatpersoner som gjør dette på hobbybasis. Annonser og henvisninger bidrar til å finansiere driften av sidene. De er også tatt med for å gi et mest mulig komplett tilbud. Vi er ikke noe reisebyrå og kan ikke ta ansvar for feil opplysninger på siden, selv om vi prøver å holde informasjonen oppdatert. så derfor er det viktig at du bruker rutetidene som veiledninger og sjekker dem når du skal bestille reisen.

Alle bilder på nettstedet er tatt av enten Terje André Olsen eller Andreas Havsberg, med mindre annet spesifikt er nevnt. Videre bruk kan kun skje etter godkjenning.

Du kan bidra
Under flere av sidene kan du også legge inn kommentarer med tips til andre togreisende. Du kan også sende oss e-post. Besøk gjerne også vår Gjestebok og legg igjen en hilsen til oss.

Fortell dine venner om denne siden, del den med dine venner og bruk +1  eller like knappen hvis du liker siden.

Til slutt: Vi bruker informasjonskapsler for å kunne fange opp innlegg som ikke er laget av mennesker. I tillegg reklamerer vi ved hjelp Google og Tradedoubler og de benytter informasjonskapsler for at du skal kjøpe mer, selvsagt. Liker du ikke det, så slå av muligheter for cookies.