Endringer som følge av Koronavirustiltak

Informasjonen her er basert på det som finnes tilgjengelig pr. 26.3.2020. Det er innført reiserestriksjoner inn og ut av Norge og Danmark.

Tog i Norge

VY, GoAhead og Flytoget kjører på alle linjer, men har innstilt flere av sine avganger fordi det er færre som reiser. Se entur.org for detaljer om hvilke tog som går.

Togreiser til utlandet

VY kjører avgangene fra Oslo S til og fra Göteborg. har innstilt grensekryssende tog i Trøndelag, men det er satt opp buss for tog, slik at det opprettholdes en avgang på ettermiddagen. Se vy.no for detaljer om de enkelte tog.

SJ har innstilt sine avganger mellom Oslo og Stockholm og mellom Narvik og Kiriuna fra 17.3.2020..

Endringer i fergetrafikk

Color line har innstilt de fleste avganger fra Norge til Sverige, Danmark og Tyskland frem til 13.4.2020. Superspeed 2 tar med passasjerer som skal hjem til henholdsvis Norge eller Danmark med avgang fra Larvik 08:00 og 17:30 og avgang fra Hirtshals 12:45 og 22:15. De tar selvsagt også med frakt.

DFDS har stoppet sine seilinger mellom Oslo og København frem til 13.4.2020.

Stena Line har lagt ned sin ferge mellom Oslo og Frederikshavn.

Fjordline holde oppe en rute mellom Hirtshals og Kristiansand for frakt, men også denne kan benyttes til nordmenn og dansker som skal reise hjem.

2 Comments on “Endringer som følge av Koronavirustiltak

  1. Vi er to nordmenn (den ene bosatt i Spania i flere år) som tenker å reise hjem med bil fra nord-Sania. i mai/juni. Går det biltog fra evt. Basel til Hamburg eller lenger syd i Frankrike? Vi har reist strekningen flere ganger med bil de siste årene, tenkte å «spare» litt autobane-strekninger på vei hjem denne gang. ca. priser og muligheter i disse koruna-tider.

    • Her er jeg usikker. Nå er så godt som alle internasjonale tog innstilt, men de kan nok åpne etterhvert. Søk på autozug eller motorail.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*