Halv pris på jernbanebilletter fra SJ

Det svenske togselskapet selger nå togbilletter til halv pris under overksriften Reis to – betal for en. Haken ved dette tilbudet er at det må bestilles i en av SJs Reisebutikker. Reisebutikk er SJs konsept der billettsalg blir til reisebyrå på jernbanestasjoner. Men, hvis du kjenner noen som bor i nærheten av en av disse eller tilfeldigvis er der selv, kan du altså få to billetter til prisen av en. Dette gjelder reiser i perioden 10.9. – 30.11. Mer info på sj.se. Husk på at Oslo – Göteborg og Trondheim – Östersund er kjørt av NSB og er ikke omfattet av dette tilbudet.

Det er likevel interessant å merke seg at man i Sverige snur fra å legge ned billettsalg til å åpne Reisebutikker, der man får kjøpt togbilletter og i tillegg billetter til ulike arrangementer.