Historisk luksuriøs togreise

Kulinariske Togreiser - FOTO: Sult.noSult i samarbeid med Norske Museumstog arrangerer Kulinariske togreiser i høst etter at det igjen er gitt tillatelse til å kjøre veterantog på det norske jernbanenettet. I vår har det vært kjøreforbud, noe som har stoppet dette opplegget midlertidig.

Hvis du drømmer om en luksuriøs togreise, men ikke har tid til en lang ferie så er dette absolutt å anbefale.

Samarbeidet skal borge for god mat og en historisk opplevelse. De skriver følgende:

Norske Museums Tog og Sult restauranter er endelig klare for kjøring av kulinariske togreiser!

Vi har satt opp en rekke turer Nordmarika rundt, samt en tur Oslo-Bergen/Bergen-Oslo (se under for datoer).

På en Nordmarka rundt tur kjører vi følgende rute: Oslo S, Sandvika, Asker og Drammen for påstigning.Vi kjører så mot Hokksund og så mot Vikersund og til Hønefoss. På Hønefoss snur vi lokomotivet for videre ferd inn mot Jevnarker og Nordmarka. På Roa møter vi Gjøvikbanen og følger denne helt tilbake til Oslo S.

Rutetidene på hverdager vil være med avgang fra Oslo S ca kl. 1800 med ankomst Oslo S igjen ca kl. 2315. På søndager starter vi noe tidligere, ca kl. 1600 fra Oslo S.

Turen til Bergen starter ca kl. 0830 fra Oslo S og ankommer Bergen ca kl. 1930. Avreise fra Bergen dagen etter ca kl. 0930.

Nøyaktig rutetider vil bli informert i mail litt nærmere når den enkelte turen er bekreftet fra jernbaneverket og rutekontoret.

Les mer på Sults togreiser.

Togsettet som benyttes på Kulinariske togreiser.

Andre muligheter er Krøderbanens eller for de med mye penger og ferie: Rovos rail.

Merket med: ,